Vineri, 14 03 08 Clar, acum ma apuc sa-i „dau in gat” pe baietii care administreaza botosaneni.ro . Multi, foarte multi ii critica pentru felul in care acesti doi baieti de facultate incearca sa-si expuna calitatile de jurnalisti si, totodata, sa-si formeze mana cat mai buna in aceasta meserie, pe care va trebui sa o puna in practica la modul profesionist in momentul in care vor fi scosi in suturi din facultate cu licenta cu tot.

Acum putini inteleg, ca baietii nu au nimic in comun cu MOLDOVA, partea de nord-est a tarii, daramite sa mai aiba ceva in comun cu Botosaniul. Si totusi, e vizibil ca fac o treaba totusi foarte buna. Informatii in timp util, iar asta e foarte important.

E foarte adevarat, tinta celor care critica de obicei „bucurestenii botosaneni”, e modul de expunere a unor asa-zise „stiri funny” care de destule ori sunt de prost gust, precum si stirile despre rivalii din Suceava. Ideea e ca acesti doi Calin si Miron, nu fac asta din pasiune/dragoste/atasament fata de Botosani sau sportul botosanean. Ei fac asta din ambitia de a actualiza zilnic un site foarte vizitat cu stiri mereu proaspete si care sa atraga. Ei bine, stirile proaspete si de calitate nu vin din 2 in 2 ore, astfel ca, imediat apar si acele improvizatii: stiri fara noima, stiri funny, stiri despre suceava samd. Astfel, pe langa faptul ca acopera spatiile goale, mai si atrage si altfel de vizitatori, suceveni sau mai stiu eu care 🙂 .

Cred ca lucrurile sunt destul de clare, deci cei care ii critica pe cei doi isi pierd timpu. Atat timp cat nu faci ceva cu pasiune nu ai cum sa fii afectat de critici.