Cica se duce totul in 21 12 2012 :-s

Sincer eu nu pot sa cred asta … pur si simplu nu pot, dar sunt multi care sustin si cred si, ce-i mai ciudat e ca sunt si destul de multe persoane avizate care sustin asta. Tot mai mult aud … tind sa cred ca incet, incet poate deveni o obsesie pentru multa lume. E ceva super dubios. In prezent, ziua are de fapt doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta are 12 cicli pe secunda, fata de 7,83 cicli pe secunda.

Reclame

7 Comments »

 1. 1
  Gavry Says:

  Prostii! Asta e o tampenie lansata de niste „mari” savanti care au facut ei nu stiu ce studii extraordinare.Si yo pot sa zic ca peste 3 ani va fi sfarsitul,am visat aseara:-j

 2. 2
  Shoro'oooo Says:

  de abia astept ziua =)))

 3. 3
  Alyas Says:

  pacat de voi ;]

 4. 4
  TLP Says:

  Biggest bullshit story ever told.
  Cine sunt acesti oameni ‘avizati’ si in ce cercuri sunt ‘avizati’ ei?

  Rezonanta aia e o idee scoasa fix din anus, stai linistit, nu vine niciun sfarsit al lumii cand zic fanaticii. Partea proasta e ca de fiecare data cand se prezice asa ceva si trece data fara sa se intample nimic (normal) oamenii nu se lecuiesc si iau in brate urmatoarea data.

  Sa vezi ca 2012 o sa devina 2020, iar 2020 o sa devina 2050… si tot asa. Intotdeauna vor fi creduli 🙂

 5. 5
  YearZero Says:

  Trebuie să te mai şi documentezi înainte să deschizi gura să spui tâmpenii. Omenirea a fost obişnuită să creadă că sfârşitul îi este aproape şi deşi nu are loc acest lucru, tot crede în continuare într-un sfârşit anume. Pentru că orice lucru care începe undeva, se şi termină cu timpul. Aşa a fost şi cu 2000, când se prevedea că un asteroid va lovi Terra şi vom fi spulberaţi şi noi şi celulele odată cu impactul, iar tot ce ştiam până atunci urma să fie istorie. Dar încă odată ştiinţa a minţit, sau a fost greşeală de calcul. Şi nici noi nu decidem ce şi când se va întâmpla, is just a matter of time. Putem numai să prevedem anumite lucruri, care uneori se întâmplă alteori nu, dar de cele mai multe ori da din pricina minciunilor care ne-au fost impregnate încâ de la Creaţie. Noi putem decide numai asupra a ceea ce e făcut de mâna noastră.

  Cum spuneam, nu este sfârşitul lumii, este numai terminarea unui ciclu calendaristic care datează încă din Antichitate, un ciclu astronomic numit şi Procesiunea Echinocţiilor. Se închid 26.000 de ani de tranziţie în care Terra traversează toate cele 12 semne ale zodiacului, avât 2152 de ani fiecare. Mayaşii au calculat ca aceşti 26.000 de ani să fie formaţi din 5 cicluri a 5125 de ani fiecare. Suntem în perioada 3113 (î.Hr)-2012 (d.Hr), ciclu numit şi Era Celui De-al 5-lea Soare. Ciclul ăsta este format la rândul lui din 5 elemente, şi anume Apă, Vânt, Ploaie, Pământ şi Foc. Conform calendarului Mayaş ne aflăm în al 4-lea Ciclu de Creaţie, şi suntem în perioada Pământului. Perioadă care urmează să se termine pe 21 Decembrie 2012. În semnificaţii antice Pământ 4 se poate referi la majoritatea problemelor şi calamităţilor cu care ne confruntăm în prezent, şi anume mişcare, evoluţie, cutremure, navigaţie, sincronizare, sau conştiinţă. 4 Earth în Aztecă este de fapt Cabal iar în Mayaşă, Ollin. Primele 2 litere din Ollin semnifică în limba Mayaşă.. conştiinţă. Pe calendarul mayaş, perioada intrării Terrei în Ciclul 4 de Creaţie este 13 August 3113 (î.Hr), şi scris în calculele lor înseamnă de fapt 13.0.0.0.0. Savanţii din acea perioadă au calculat cum că acum părăsind al 4-lea Ciclu şi intrăm în al Cincilea, totodată părăsim perioada Distrugerii, a războaielor şi a diferenţelor etnice, religioase şi materiale, intrând într-o perioadă a Păcii. Perioadă care mai este supranumită şi Era Centrală sau The Age Of Central. Teoria este şi mai lungă, informaţiile culese de mine sunt din vechi profeţii religioase în special Mayaşe, dar recunoscute şi de Egipteni, Hopi, Cherokee, Apaşi, Irakieni, Aborigeni ş.a.m.d. Cert e că Mayaşii au avut cele mai precise informaţii calendaristice de când există oamenii în Univers şi pe suprafaţa Terrei.

  Efectele zilei de 21.12.2012 nu vor fi probabil Cataclismice ci numai planetare, şi nu vor însemna sub nicio formă cutremure nemaipomenite sau cine ştie ce alte efecte speciale ale naturii. Pur şi simplu va fi o trecere între nişte Ere, şi probabil o dovedire a faptului că religia şi ştiinţa se înţeleg foarte greu, iar acum vor arăta un anumit potenţial. Deci nu sunt însă motive de panică, trebuie să ne gândim că în caz de vreun dezastru natural sau faliment financiar-industrial mondial cum să facem faţă revoluţiilor şi a revoltelor ce vor avea loc în consecinţă. Şi degeaba credeţi că savanţii spun prostii, de fapt în lumea aia ca să scoţi o vorbă trebuie să depui zeci de ani de muncă şi de capete sparte în calcule matematice şi nu e deloc uşor. Noi ca oameni de rând credem că ei spun prostii, dar neştiind câtă şcoală şi câtă muncă au depus ăia ca să ajungă acolo.

  S-a prezis şi treaba cu experimentul din Veneţia cu acel Particle Collider, şi asta înainte de Evul Mediu, însă experimentul nu avea să se întâmple tocmai în acea zi, poate mai târziu, ce-i drept.. maşinăria aia a fost construită cum spunea şi Nostradamus. El a avut dreptate şi în legatură cu atentatele din 11 Septembrie 2001, când „două păsări cu cioc de fier au culcat la pământ două simboluri americane financiare şi turistice”, acestea fiind cele două turnuri World Trade Center care după impactul avioanelor s-au surpat punând capăt miilor de vieţi omeneşti captive, iar apoi întregului complex WTC, care pe lângă turnuri mai avea un hotel, parcări, clădiri de birouri şi un muzeu, şi care era mai mare decât Piaţa Trafalgar din Londra.

  Şi oricum, să nu uităm că „Orice are un început are şi un sfârşit”. 🙂

 6. 6
  daca vine... eu il astept;) Says:

  mda… o fi asta sfarsitul?:-„… parerea mea e ca ne-o cautam cu lumanarea… de la atatea preziceri ma doare capu…pan’ la urma ce-o fi?… extraterestri?!… asteroid?!… alinierea cu centrul galaxiei?!… si altele… am citit undeva ca pana si ADN-ul uman se schimba, in loc de 2 spirale o sa avem 12:-” woooaaaw:-„… pan la urma o sa ‘scape’americanii o nucleara in rusia si oricum va veni sfarsitul daca tot credem in abureli deastea… astept ceva mai bun

 7. 7
  daca vine... eu il astept;) Says:

  a da sa nu uit… care imi explica si mie faza aia cu rezonanta… care a crescut de la 7,83 la 12 cicli?… de la 24 de ore la 16… … asta e singura teorie care nu o prea inteleg…


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: