Marile scandaluri, modele pentru fotbalul de judet…

Scandalul in fotbalul romanesc este reprezentat in general de certuri intre asa-zisii mai mari ai fotbalului, conducatorii de cluburi [apropos, ce cauta patronii in mass media ??? ] si conducatorii fotbalului, avand ca teme posibilele si mult-discutatele aranjamente, prestatia arbitrilor, delegarea acestora si multe alte aspecte similare. Circul a luat amploare acum datorita mizei din acest sezon  pentru titlul de campioana [cele 10 milioane euro din Champions League] si datorita unei… unei brichete … galbena era saraca. Bine, de fapt erau doua, una a lovit mortal capul unui om si cealalta a speriat de moarte acelasi individ despre care se spune ca ar fi barbat.

Situatiile din fotbalul mare sunt sigur ca sunt bine-cunoscute chiar si de voi, cei care nu aveti foarte multe in comun cu fenomenul, mass-media a avut grija de toti!

Unde vreau eu sa ajung… la aceste „scandaluri” din fotbalul de judet, de aici de la noi din Botosani, care, draga Doamne, au fost si super-mediatizate… Citeam despre investitori care se retrag, de investitori si cluburi care vor sa faca o competitie paralela campionatului oficiat de Asociatia Judeteana de Fotbal [in semn de protest] , de arbitraje, de arbitri batuti, de amenintari, de comisii de disciplina, comisii de apel etc etc etc. Trebuie sa fi ajuns fotbalul asta botosanean la un nivel inimaginabil daca
se regasesc astfel de situatii etapa de etapa… Stiti voi, fotbalul e fotbal si in general o echipa trebuie sa aiba de castigat de pe urma unui meci, iar echipa care pierde sare cu super-declaratii acide in dita mass-media din botosanean, la adresa cui pot si ei… ACUM, SA NU FIU INTELES GRESIT, NU IAU APARAREA NIMANUI, NU MA INDOIESC CA LIGA JUDETEANA E MURDARA DE TOT FELUL DE MAGARII…

… dar totusi… fotbal… ?! … sunt curios ce o sa faca campioana la baraj in acest an. Valoarea acolo se vede si investitorii care fac galagie acum vor simti ce inseamna sa investesti cat de cat intr-o echipa de fotbal abia in Liga a-III a.

In fine 🙂

Lasă un comentariu