„Emotii” de BAC …

Eu mai am un an pana la BAC, dar pana acum… an de an simt si resimt cate putin, treptat, progresiv, din dita „emotiile” celor care trec prin/peste acest examen care se vrea a fi un bun evaluator al competentelor fostilor liceeni (a se citi: 60% cel putin puterea fi*a*ciara, iar 40% cel mult competentele intelectuale cumulate in anii de liceu) .

Am vazut ca dupa proba de la bac (romana oral, luni si marti) unii nu mai stiu cum sa se laude ca au luat 9 sau 10 🙂 vad statusuri, messenger, hi5 … In acest sens nu mai zic nimic pentru ca nu stiu cum voi reactiona eu la anu’ 🙂 ( ha! )

In alta ordine de idei persoane apropiate angajate in cursa asta… nu au fost multe… Anul trecut Iris si Clau au trecut cu bine, un bine tinzand spre foarte bine sau chiar excelent. Iar anul asta, RGC (a se citi Retegan Grigore Cristi 🙂 ) a inceput cu dreptul si si-a tras o nota maxima la romana oral. Felicitari lui si succes & bafta pe mai departe, normaaaaaallllllllll ..

De altfel, tin sa urez multa bafta ori succes, ori amandoua, tuturor celor angrenati in cursa unui examen de care chiar depinde oricare viitor, in mare masura, in marea majoritate a cazurilor.

🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: