Cam socant!

Urcam pe pietonalul „Unirii” spre parc şi, la trecerea de pietoni, multă lume pe stradă… unu’ cu un vw polo prima maşină din coloană care aştepta să treacă lumea… nu mai trece nimeni, baiatul cu polo se gândeşte că e momentul să plece cu puţină „scârţâială” că, ce dracu’, a aşteptat prea mult… pleacă el, şi al naibii îi intră în faţă un băiat de vreo 9-10 ani fugind, dar tot pe trecere… îl loveşte destul de tare, a sărit copilul vreo 2 metri până pe trotuar dar s-a ridicat repede, părând că nu are nimic (acum nu ştiu ce o fi simţit el în realitate) … Dar acum faza şocantă, trage ăla pe dreaptă la vreo 20 metri şi vine nervos: „Băi drace da tu fugi pe stradă bă?? Tu nu vezi că vin, tu fugi pe stradă? ” şi numai ce-l aud pe copil „Mă scuzaţi” … Aveam nişte draci în momentul ăla, nu-mi venea să cred… Şi un bărbat făcut bine de tot se bagă în seamă ( yeee! ) şi începe să zică: „Măi pisatule, da tu unde te crezi aici? Pe poligon la mă-ta să treci cu a 3a pe trecere de pietoni?”… Hmmmmm, imediat s-a liniştit şoferul şmecher şi s-a îndreptat spre maşină mormăind uşor.

Ideea e că el ştia foarte bine că, a lovi pe trecerea de pietoni e ceva foarte grav (e foarte grav oriunde sa lovesti 🙂 ) ! Şi a încercat să se scoată folosind ca motiv faptul că acel copil alerga, când, pe trecerea de pietoni are voie să treacă şi dansând că are prioritate!

NOTĂ: Şoferul avea semnul de începător în geam! Şmecher băiatu, felicitări! Sper că măcar s-a simţit cât să-şi dea o palmă şi că, cine ştie, poate s-a învăţat minte!

Reclame

4 Comments »

 1. 1
  petronik Says:

  ce inseamna sa fii prost….in loc sa ajute copilasul…
  traim in Romania 🙂

 2. 2
  Andrei Sulugiuc Says:

  pai cam asta-i faza… eu ma duceam sa vad daca a patit ceva nu sa-l iau la intrebari asa ca un dur… ca e copil .. ce stie el?

 3. 3
  memi Says:

  sa ne traiasca
  e ca…. tara noastra.
  scuse dar in fiecare zi e tot mai fain

 4. 4

  Romania tara tuturor posibilatilor…zicea ministru invatamantului „ce-i la botosani akolo , desteptii pamantului” …nui chiar asa…fiecare cu prostii lui…dai inainte k doar esti roman…si ne mai intrebam de ce toti ne spun prostii europei


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: