Mutu vs Be(rbe)cali

M-am hotarat sa nu scriu nimic despre victoria lituanienilor de la Cluj, pentru ca nu merita esecul niciun soi de comentariu.

In schimb, nu pot sa nu comentez idiotenia care planeaza asupra „relatiei” dintre Mutu si Becali. Nu poate fi decat limpede ca Becali in momentul in care a vazut ca il va intalni pe Mutu in Champions League, din postura de jucator de baza al formatiei din Firenze, a inceput ca un veritabil mister paranoia deja sa-si frece palmele si sa proceseze in ce parti sensibile sa-l loveasca pe internationalul roman [ajutat fiind de armata lui de avocati, doar nu gandeste singur 🙂 ].

„Băiatu’ ăsta este aşa de obraznic şi de nesimţit că nu pot să suport! Aş vrea să-şi rupă o mână ca să se înveţe minte. N-aş vrea să şi-o rupă ca să-şi facă rău, ci ca să-şi aducă aminte că trebuie să dea banii pe care i-a luat acum cinci ani. Că atunci avea nevoie de marfă. Atunci avea nevoie, era disperat de bani!”, a spus Becali.  Al dracu’ exact acu’ si-a amintit de bani, nu mai zic ca nu poate fara… probabil familia lui e aproape de faliment. 🙂

Si NU, nu-i iau apararea lui Mutu, ca n-am de ce, cum nu-l suport pe oier nici pe Mutu nu-l iubesc sau supra-apreciez pentru caracter.

Si ma iau si de el…

„Pe Becali il cunosc bine, chiar foarte bine. Ne stim de multi ani si ii cunosc nivelul cultural si uman. Sincer sa fiu, nu ma intereseaza ce spune.”… Pai domnule Mutu, dumneata nu mai ai voie sa discuti despre nivelul curtural sau uman sau despre caracterul oricarui om in public. Hello, antecedentele isi intra in rol cand folosesti expresiile de genul. Chiar daca ai dreptate in ce spui, gandesti rezonabil, MUTU NU E IN MASURA SA JUDECE OAMENII DUPA CARACTER, in public. A fost inteles de toata lumea ca s-a schimbat, ca a fost o mare greseala, ma refer la episodul cu cocaina… dar a fost! Nimic nu trece fara sa lase urme!

Becali e debil de-a dreptul, dar Mutu? Mutu e sfant?

Reclame

2 Comments »

  1. 1
    Shoro Says:

    2 idioti` :)) ..

  2. 2
    donjulyan Says:

    bun comentariul scrie si p mysport poate apari si p site la gsp:>


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: