Politehnica Timisoara!

Era si timpul sa scriu si eu cateva cuvinte despre intreg scandalul care a reusit un idiot, un proxenet, un macaronar precum Crampon (pe numele real, Zambon) in fotbalul romanesc. E incredibil, mi-e imposibil sa inteleg cum s-a putut ajunge la asa ceva de la o mare de prostie si cum nimicul ala a ajuns sa intoarca pe dos un fotbal care anu asta a reusit marea performanta de a avea 7 echipe angrenate in cupele europene, din care 2 in Champions League !?!

Este un balamuc total, intai Poli a fost depunctata, timp in care Iancu a iesit la atac cu niste declaratii de-a dreptul incredibile, total compromitatoare pentru cei de la Federatie, pentru ca in zilele urmatoare sa intre si Dragomir pe fir cu atacuri incendiare cu tinta Prunea & Lupescu. Marian Iancu spune ca se retrage, ca toti jucatorii vor deveni liberi de contract. Eu nu cred. Cum se spune si-n Timisoara la ora actuala, Iancu vrea doar sa scape temporar de legatura cu Timisoara, pentru ai putea pune la zid pe cei din Federatie fara ca Politehnica sa mai aiba ceva de pierdut.

Politehnica nu se poate sa dispara! Nu are cum, e prea tare orasul, prea frumoasa galeria, atmosfera de pe Dan Paltinisanu si tot ce inseamna „Poli”… Iar Zambon, daca va mai calca vreodata pe un colt de strada din Timisoara, presimt ca va avea soarta lui Gheorghe Doja!

Reclame

1 Comment »

  1. 1
    Shoro Says:

    ma enerveaza echipa asta .. cu porcu` ala in frunte .. poa` sa se destrame nu ma intereseaza 🙂 ..


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: