Final „Cazul Coman” …

Dani Coman a reusit sa scape de legatura prin contract de Rapid, o legatura ce-i cam dadea batai de cap de luni bune, batai de cap mari 🙂 faptul ca nu a mai activat intr-un meci oficial in prima liga din 2 mai, spune tot.

Dar citeam socat articolul asta, precum si comentariile pe care fanii stelisti le-au postat aici. De ce socat? Pentru ca, desi Coman a repetat public in nenumarate randuri ca iubeste tot ce inseamna Rapid, acesta este acceptat ca o varianta in poarta Stelei, chiar de catre suporterii acesteia. Desigur, nu stiu in ce masura este relevant votul a 751 de persoane, si cand spun asta ma gandesc la faptul ca, cel mai probabil, multi dintre acestia nu sunt stelisti patimasi „ultrasi”, ci doar microbisti stelisti, care prefera performanta inaintea orgoliului de suporter. Ma rog, nici parerea mea nu e asa relevanta 🙂 dar ramane ciudat.

Acum mare mi-e curiozitatea, in cazul in care mister berbecali pune pe masa o prima de instalare foarte generoasa, daca i se vor inmuia sau nu picioarele portarului care a fost atat de iubit in Grant…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: