Program…

Economicul e printre putinele licee din Botosani unde fiecare elev din primul schimb trebuie sa se prezinte la scoala de trei ori pe saptamana de la ora 7. Sincer, habar n-am daca mai este vreunul 🙂 Fapt pentru care, mai ales fiind a 12a, e musai sa te adaptezi, de preferat cat mai repede, nu ca mine :”>. Ideea e ca nu e foarte greu, chiar nu e, dar ca tine mult prea mult de vointa, acea vointa pe care tre s-o ai cand esti beat de somn 🙂 .

Unde vreau sa ajung, la ideea ca, desi eu as prefera sa fie programu de la 9 macar 🙂 , e destul de interesanta metoda. Nu stiu in ce masura e gandita faza, dar cu siguranta are un efect asupra mentalitatii si a maturitatii pentru fiecare elev care incepand cu clasa a 11a este nevoit sa faca o adevarata demonstratie de responsabilitate. E o pregatire buna mai ales la capitolul maturitate, iar in viitor ar putea sa ajute mult, asta depinzand de ce ajunge fiecare. Chiar daca nimeni nu realizeaza si toti injuram ceasul sau telefonul cand suna dimineata. Este vorba de responsabilitate si nu are cum sa nu aiba efect asupra fenomenului de maturizare. Este cel putin cazul meu, care pana acum am dormit linistit cand restul erau la scoala 🙂 iar cand mi-a ajuns cutitul la os si-am mai primit si vreo 2 „palme” :”> , sunt nevoit sa apelez serios la responsabilitate, altfel pierd multe :).

Boringggggggg………………………………………… 🙂

Reclame

4 Comments »

 1. 1
  petronik Says:

  presimt ca te mai asteapta ceva palme. ;))

 2. 2
  memi Says:

  e corect ceea ce ai spus tu. in ro scoala e privita ca o corvoada. trezitul la 6 e usor inuman-pe-aiurea prin eu se incepe de la 9. totusi trebuie sa ne dam seama ca asta face parte din antrenament…

 3. 3
  edyvb Says:

  interesant ce ai spus…si chiar adevarat…insa ar fi misto ca la evenimente din astea „mondene” cum ar fi zilele liceului sau balurile sa ne lase sa dormim oleak mai mult :D…anul asta a fost o premiera sa speram ca va deveni o traditie :))

 4. 4
  Andrei Sulugiuc Says:

  da wei:)) sa devina traditie cand pleci tu din liceu :)) te gandesti la binele generatiilor din urma a? :>


RSS Feed for this entry

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: